General
  Notícies
  Notícies | Data
  Notícies | Títol
  Notícies | Text
Administració01 de des de 2017


Aristides Rico Albero ha sigut l´agraciat en el sorteig de la Imatge en bronze de Sant Jordi.

Aristides Rico Albero posseïdor de la papereta amb el nombre 164 ha sigut la persona agraciada amb l´imatge de bronze de Sant Jordi, numerada amb el 33 / 50, que la Confraria de Sant Jordi havia posat a la venda el passat més de juliol a la Fireta de la Malena.

El total de paperetes venudes durant els mesos de juliol a novembre ha sigut de 928, i la papereta premiada coincidia amb la combinació de les tres ultimes xifres del sorteig de la ONCE del dia de hui, 1 de desembre de 2017.

La Imatge de bronze sobre peanya de fusta, pertany a la 2ª sèrie de la reproducció a escala del Monument; Amb una alçada total de 64 cm., i un pes de 4 kg aproximadament. La tirada que es va posar a la venda a finals de l’any passat es de 50 figures.

La reproducció porta gravada la firma del autor Manuel Boix i la numeració que acredita la sèrie i el nombre de peça. Així mateix va acompanyada de un certificat nominal que acredita la persona guanyadora en el sorteig, la data, la sèrie i el nombre de peça, així com la certificació del propi escultor.

La Confraria de Sant Jordi, volem agrair a totes les persones que han participat en esta rifa la col•laboració desinteressada amb la Junta Directiva, que possibilita seguir mantenint i engrandint el patrimoni de tots els banyeruts que en nom de tots custodia i administra.

Moltes gràcies